Haemme vanhustyön palvelupäällikköä

Lapinjärven kunta hakee toistaiseksi voimassa olevaan virkasuhteeseen uutta

VANHUSTYÖN PALVELUPÄÄLLIKKÖÄ

kehittämään ja johtamaan ihmislähtöistä vanhustyötä.

Kunnan vanhuspalveluita tuotetaan tällä hetkellä vanhainkoti Honkahovissa, tehostetun palveluasumisen yksikössä ja kotihoidossa. Loviisan kaupunki ja Lapinjärvi muodostavat yhteistoiminta-alueen, jossa Loviisan kaupunki huolehtii isäntäkuntana perusterveydenhuollosta ja muista sosiaalipalveluista kuin vanhuspalveluista. Lisäksi kunta ostaa palveluja yksityisiltä palveluntuottajilta ja on jäsenenä sosiaali- ja terveyspalveluita hoitavissa kuntayhtymissä.

Vanhustyön palvelupäällikön tehtävänä on vanhustyön johtaminen ja kehittäminen sekä kunnan sosiaali- ja terveyspalvelujen koordinointi ja sopimusvalvonta. Vanhustyön palvelupäällikkö toimii lisäksi esittelijänä perusturvajaostossa ja kuuluu kunnan johtoryhmään.

Lapinjärven kunnasta tulee ihmislähtöinen kunta, jossa palvelut suunnitellaan ja toteutetaan ihmislähtöisesti. Ihmislähtöisen vanhustyön kehittäminen on alkanut tammikuussa 2016.

Virka täytetään mahdollisimman pian.

Edellytämme

–          soveltuvaa ammattikorkeakoulututkintoa
–          kehittämis- ja johtamisosaamista
–          molempien kotimaisten kielten taitoa
–          sitoutumista ihmislähtöiseen työotteeseen

Eduksi katsotaan

–          kokemus hoitotyöstä
–          tiimityöskentelytaidot

Hakemukset osoitetaan Lapinjärven kunnanhallitukselle osoitteella Lapinjärven kunnanhallitus, Lapinjärventie 20 A, 07800 LAPINJÄRVI merkinnällä ”Vanhustyön palvelupäällikkö”. Hakemusten on oltava perillä viimeistään 8.2.2016 klo 12.00.

Palkkaus KVTS:n mukaan. Hakijat voivat esittää oman palkkatoivomuksen. Koeaika 4 kk.

Virkaa koskeviin kysymyksiin vastaavat kunnanjohtaja Tiina Heikka puh. 044-720 8686 tai vanhustyön palvelupäällikkö Mervi Heikkinen puh. 050-432 6228.

Lapinjärven kuntaan voi tutustua osoitteessa www.lapinjarvi.fi.

 

Lapinjärvellä 26.1.2016

Kunnanhallitus