Haemme PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ Resurssiviisas Lapinjärvi -hankkeeseen

Tule itäisen Uudenmaan helmeen kehittämään edelläkävijäkunnan biokiertotalouden ekosysteemiä

Olet biokiertotalouden osaaja, joka hallitsee verkostoitumisen ja osaa ennakkoluulottomasti nähdä mahdollisuudet biokiertotalouden saralla. Sinulla on vahva halu kehittää biokiertotalouden yritystoiminnan mahdollisuuksia Lapinjärvellä sekä nykyisten että uusien yritysten parissa. Osaat kerätä ja jalostaa tietoa oivaltavalla tavalla. Olet helposti lähestyttävä ja aktiivinen. Arvostamme ensisijaisesti tekevää asennetta. Työ tapahtuu yrityksissä ja yhteisöissä ihmisten parissa.

Resurssiviisas Lapinjärvi -hanke on yritystoiminnan kehittämismahdollisuuksien selvityshanke biokiertotalouden ekosysteemin kehittämiseksi Lapinjärvelle. Hankkeessa kerätään ja jaetaan tietoa sekä aktivoidaan eri toimijoita biokiertotalouteen.

Hanketta rahoittaa Uudenmaan ELY-keskus. Projektipäällikkö vastaa hankehallinnoinnista ja tiedottamisesta rahoittajan edellyttämällä tavalla. Hankkeen ainoana palkallisena työntekijänä projektipäälliköltä edellytetään vastuullista ja itsenäistä työotetta.

Lapinjärvellä panostetaan erityisesti biokiertotalouden yritystoiminnan kehittämiseen. Teemme kunnastamme ihmislähtöistä ja haluamme tarjota myös yrityksille yksilöllisiä palveluita. Autamme yritystoimintaa alkuun ja olemme tukena yrittäjien arjessa. Meillä on aikaa ihmisille ja unelmille.

Muodollisina kelpoisuusvaatimuksina ovat soveltuva koulutus ja työkokemus/näyttö biokiertotalouden toiminnan kehittämisestä tai muu vahva sitoutuminen toimialaan. Olemme kaksikielinen kunta, joten toimiminen molemmilla kotimaisilla on tehtävän hoitamisen kannalta eduksi.

Työaika on 36,75 h / vko. Palkkatoive pyydetään esittämään hakemuksen yhteydessä.

Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian ja päättyy 31.12.2018.

Hakemukset, joihin tulee liittää jäljennökset kelpoisuustodistuksista sekä ansioluettelo, toimitetaan merkinnällä ”projektipäällikkö” postitse osoitteeseen Lapinjärven kunnanhallitus, Lapinjärventie 20 A, 07800 Lapinjärvi tai sähköpostitse kunta@lapinjarvi.fi 31.1.2018 klo 16 mennessä.

Tehtävää täytettäessä noudatamme 1 kk:n koeaikaa.

Lisätietoja antaa kunnanjohtaja Tiina Heikka, 044 720 8686 tai tiina.heikka@lapinjarvi.fi .

Lapinjärven kunta on savuton työpaikka. Lapinjärven kuntaan voi tutustua osoitteessa www.lapinjarvi.fi .