Haemme elinkeino- ja viestintäsihteeriä

Tule itäisen Uudenmaan helmeen tekemään viestintää ja kehittämään edelläkävijäkunnan elinkeinoelämää.

Lapinjärven kunta julistaa haettavaksi

elinkeino- ja viestintäsihteerin tehtävä vakinaista täyttöä varten

Sinulle elinkeinoelämän auttaminen on sydämen asia ja suhtaudut työhön innolla ja inspiraatiolla. Olet helposti lähestyttävä ja aktiivinen. Arvostamme ensisijaisesti tekevää asennetta. Työ tapahtuu yrityksissä ja yhteisöissä ihmisten parissa.

Toimit yhdessä kunnanjohtajan kanssa linkkinä yrittäjien ja kunnan sekä eri yrittäjien välillä. Avustat nykyisiä yrittäjiä mm. rahoitus-, markkinointi-, tontti- ja toimitila-asioiden kiemuroissa. Työssäsi markkinoit Lapinjärveä myös yritysten uutena sijaintikuntana ja vastaat mm. kunnan kotisivujen ylläpitämisestä elinkeinopuolen ja tonttitarjonnan osalta.

Pystyt viestimään selkeällä arkikielellä suullisesti ja kirjallisesti ainakin suomeksi ja ruotsiksi. Et ole kaavoihin kangistunut ja pystyt saamaan kaiken irti kunnan pienestä markkinointibudjetista. Eri viestintäkanavat mukaan lukien sosiaalinen media ovat sinulle tuttuja ja sormesi ei mene suuhun sen enempää tapahtumien järjestämisessä kuin tekstien tuottamisessa.

Muodollisena kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva koulutus ja arvostamme työkokemusta vastaavilta aloilta. Olemme kaksikielinen kunta, joten toimiminen molemmilla kotimaisilla on tehtävän hoitamisen kannalta eduksi. Muu kielitaito katsotaan myönteiseksi lisäksi.

Palkkaus KVTES:n mukaan. Sovellamme kuuden kuukauden koeaikaa.

Hakemukset pyydetään toimittamaan Kuntarekryn kautta viimeistään 5.5.2023 klo 16.

https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/elinkeino-ja-viestintasihteeri-520747/

Lisätietoja antaa kunnanjohtaja Jarkko Sorvanto, 044 720 8655 tai etunimi.sukunimi@lapinjarvi.fi  ja hallintojohtaja Susanne Sjöblom, 040 577 5336 tai etunimi.skukunimi@lapinjarvi.fi

Lapinjärven kunta on savuton työpaikka. Lapinjärven kuntaan voi tutustua  www.lapinjarvi.fi