Etsimme TOIMISTOSIHTEERIÄ

Tervetuloa rakentamaan Suomen ensimmäistä ihmislähtöistä kuntaa!

etsimme TOIMISTOSIHTEERIÄ

jolla on asiakaspalvelu ja sosiaalinen media hyppysissä

Olet asiakaspalveluhenkinen, itsenäinen, oma-aloitteinen ja yhteistyökykyinen, tehtäviinsä sitoutuva toimistosihteeriä. Tehtäviin sisältyy mm. toimielinten esityslistojen ja pöytäkirjojen kokoaminen, päätösten täytäntöönpano, asiakirjojen arkistointitehtävät sekä muita toimistotehtäviä lähinnä sivistyspalveluiden sektorilla. Tehtäviin kuuluu myös yhteispalvelupisteessä sijaistaminen ja kunnan sosiaalisen median kanavien itsenäinen hoitaminen.

Toimeen vaaditaan soveltuva koulutus. Tehtävässä edellytetään sekä suomen- että ruotsinkielen taitoa. Lapinjärven kunnasta tulee ihmislähtöinen kunta, jossa palvelut suunnitellaan ja toteutetaan ihmislähtöisesti, joten edellytämme ihmislähtöistä työotetta.  Eduksi katsotaan kunta-alan tuntemus sekä aiempi työkokemus vastaavista tehtävistä. Arvostamme viestinnän ja markkinoinnin osaamista.

Toimen palkkaus määräytyy KVTES:n mukaan. Tehtävässä noudatetaan toimistotyöaikaa, mutta joskus voi olla tarvetta myös ilta- ja viikonlopputyölle. Toimeen sovelletaan 4 kuukauden koeaikaa. Toimeen valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ennen työn aloittamista. Lapinjärven kunta on savuton työpaikka.

Lisätietoja antaa hallintojohtaja Susanne Sjöblom puh. 040 577 5336 tai susanne.sjoblom(at)lapinjarvi.fi

Hakuaika päättyy 14.9.2018 klo 12.00. Toimeen haetaan sähköisesti. Linkki kuntarekryn hakuun https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikka/194601 .

Lapinjärven kuntaan voi tutustua osoitteessa www.lapinjarvi.fi