Ylläpitoinsinööri

Ylläpitoinsinööri

Lapinjärven kunnan teknisessä toimessa on haettavana ylläpitoinsinöörin määräaikainen tehtävä. Lapinjärven kunnan tekninen toimi vastaa laaja-alaisesti emokunnan toiminnoista sekä kuntakonserniin kuuluvien tytäryhtiöiden Kiinteistö Oy Labyrintin sekä Lapinjärven Lämpö Oy:n toiminnasta.

Ylläpitoinsinöörinä tehtäviisi kuntakonsernissa kuuluvat mm. investointien ja kunnossapitohankkeiden hankesuunnittelu, suunnittelunohjaus ja valvonta sekä erilaiset selvitys- ja asiantuntijatehtävät teknisen johtajan alaisuudessa. Ylläpitoinsinööri toimii myös teknisen työnjohtajan sijaisena. Tehtävä on määräaikainen ja kestää 3 vuotta.

Tehtävien menestykselliseen hoitamiseen vaaditaan tehtävään soveltuva rakennusinsinöörin koulutus (AMK) tai opistoasteinen tutkinto sekä riittävä kokemus kiinteistön ylläpidosta ja rakennuttamisesta. Työkokemus yli 5 vuotta.

Eduksi katsotaan:

 kokemus rakennuttamisesta ja kiinteistön ylläpidon vastuutehtävistä

 hankintamenettelyn ja rakennusalan sopimuskäytännön tuntemus

 hyvät neuvottelu- ja ilmaisutaidot

 organisointitaito sekä kyky hoitaa asioita yhteistyössä eri alojen ihmisten kanssa

 julkishallinnon tuntemus

Hyvät vuorovaikutustaidot, tietotekniset taidot, kehittämishalukkuus sekä hyvät suulliset ja kirjalliset taidot ovat välttämättömät työtehtävien hoitamisessa.

Töiden aloitusajankohta on 1.7.2013 tai sopimuksen mukaan. Tehtävässä on 4 kuukauden koeaika.

Hakemukset ansioluetteloineen on toimitettava 28.6.2013 kello 12.00 mennessä osoitteella Lapinjärven kunta, Lapinjärventie 20 A, 07800 Lapinjärvi. Kuoreen merkintä ”ylläpitoinsinööri”. Palkkaus määräytyy TS:n mukaan, hakija voi myös esittää palkkatoivomuksensa.

Lisätietoja tehtävästä antaa tekninen johtaja Hannu Niemi 044-7208 652. Parhaiten tavoitettavissa 17.6. klo 14-16 sekä 19.6. klo 14-16.

Lapinjärven kunta on savuton työpaikka.

Lapinjärvellä 14.5.2013

Tekninen lautakunta