Videokilpailu: Minun Lapinjärveni kilpailuaikaa jatkettu 7.9.2015 klo 10 asti

Lapinjärven kunta järjestää kaikille avoimen videokilpailun 1.7. – 7.9.2015. Hyvän mielen videokilpailussa esitellään Lapinjärven parhaita puolia ja halutaan nostaa esille lapinjärveläisyyttä.  Videoita käytetään kunnan markkinoinnissa ja tunnettavuuden lisäämisessä myönteisessä hengessä.

Parhaat videot palkitaan. Arviointiperusteina ovat: myönteisyys, näkökulman rajaus, persoonallisuus ja toteutustapa. Voittajat valitsee raati. Voittajat julkistetaan ja palkitaan syyskuussa 2015.

Ensimmäinen palkinto:  150 € lahjakortti
Toinen palkinto: 100 € lahjakortti
Kolmas palkinto: 50 € lahjakortti

Lisäksi raati voi jakaa kunniamainintoja, jotka palkitaan tuotepalkinnoilla.

Kaikkien osallistuneiden kesken arvotaan palkintoja.

Videokilpailuun voi osallistua jakamalla videon Lapinjärven kunnan virallisilla – mutta ei niin virallisilla – Facebook-sivuilla tai julkaisemalla videon Youtubessa ja lähettämällä linkin videoon kunnan sähköpostiin kunta@lapinjarvi.fi . Säännöistä selviää vielä muut kilpailun ehdot.

Lapinjärven kunta panostaa tänä vuonna videomarkkinointiin. Jatkoa siis seuraa. Kaikki kuvaamaan kaunista kuntaamme!

Säännöt:

Videon maksimipituus on 1 minuutti.

Jokainen osallistuja saa osallistua kilpailuun maksimissaan 3 videolla.

Videon tulee olla osallistujan itsensä kuvaama. Kuvaajalla on oltava videoon täydet oikeudet. Kotirauhan tms. piirissä kuvatuilta henkilöiltä on oltava lupa ja videossa esiintyvien alaikäisten henkilöiden huoltajilta on oltava suostumus videon esittämiseen sekä kilpailuun osallistumiseen.

Kilpailuun osallistuvat videot, jotka on jaettu Lapinjärven kunnan Facebook-sivuilla, tai joista lähetetty Youtube-linkki kunnan sähköpostiin kunta@lapinjarvi.fi, viimeistään 7.9.2015 klo 10. Julkaisun tai viestin yhteydessä on selkeästi tuotava esille, että kyse on videokilpailuun osallistumisesta.

Asiattomat ja herjaavat videot poistetaan ja niiden julkaisija suljetaan pois kilpailusta.

Videon toteutustapa on vapaa. Videon voi kuvata millä tahansa videokuvaamiseen soveltuvalla laitteella, vaikkapa puhelimella.

Videota voi halutessaan editoida. Tärkeintä ei ole ammattimainen jälki vaan sisältö.

Osallistumalla kilpailuun videontekijä luovuttaa Lapinjärven kunnalle oikeudet esittää, muokata ja käyttää videota sitoumuksetta ja vapaasti ilman erillistä sopimusta tai korvausta. Videoita käytetään kunnan markkinoinnissa.

Jätä kommentti