Työhakemustekstit: Lähihoitaja vakituiseen työsuhteeseen

Haemme lähihoitajaa vakituiseen työsuhteeseen. Haemme iloista, innovatiivista, oma-aloitteista ja tunnollista lähihoitajaa 30.10.2017 alkaen. Lähihoitaja työskentelee vanhainkodissa jossa on 15 pitkäaikais- ja 5 lyhytaikaishoitopaikkaa.

Tarjoamme mahdollisuuden kehittää ikääntyneiden ihmisten ihmislähtöisiä palveluita Suomen ensimmäisessä ihmislähtöisessä kunnassa.Toimimme ykislövastuullisen hoitotyön periaatteiden mukaisesti.Tiimityöskentelyn avulla toteutamme kuntouttavaa ja toimintakykyä ylläpitävää hoitotyötä.Perustyön lisäksi teet yhteistyötä eri ihmisten kanssa.

Arvostamme omia ideoita ja oman osaamisen laaja-alaista hyödyntämistä. Kommunikoit vaivattomasti sekä suomeksi että ruotsiksi.

Katsomme eduksi vanhustyöhön erikoistumisen, atk-taidot ja työkokemuksen ikä-ihmisten parissa.

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveydenalan perustutkinto, muu vastaava tutkinto tai aikaisempi kouluasteinen koulutus (Laki sosiaalihuollon ammattillisen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista §8). Hakijalta edellytämme reksiteröitymistä Valviran terveydenhuollon ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Työ on kolmivuorotyötä ja palkkaus on KVTES:n mukainen. Lapinjärven kunta on savuton työpaikka. Koeaika on 6kk.

Lisätietoja tarvittaessa:

Mirva Järvelä

vastaava sairaanhoitaja, lähiesimies /ansvarig sjukskötare Honkahovi Lapinjärvi / Tallmogården Lappträsk p. 050 306 1231

 

Hakemukset on oltava perillä 24.9.2017.