Tiedote Lapinjärven mobiilisovelluksen nimeksi Lap´s App

Pyysimme nimiehdotuksia Lapinjärven omalle mobiilisovellukselle 6. – 13.6. ja kekseliäitä nimiehdotuksia saatiin viisitoista kappaletta! Kisa oli tiukka, mutta kahdesta suosikkivaihtoehdosta pidetyssä Facebook- äänestyksessä voittajaksi valittiin Lap’s App.

Sovellus tulee App store- ja Google play- sovelluskauppoihin 23.7. Sovellus on ilmainen. Lap’s Appin kautta kuntalainen, kesäasukas tai vierailija voi antaa palautetta kunnalle vastaamalla viikoittain kysymyksiin ja jättämällä palautetta. Kuntalaisilta saadun suoran palautteen avulla kehitetään kunnan strategiaa ja toimintaa asukkaiden ja sovelluksen käyttäjien tarpeiden mukaan.

Sovelluksella saatua palautetta käsitellään kaikille avoimessa 30.8. järjestettävässä kunnan strategian arviointi- ja palautetilaisuudessa. Tilaisuudesta julkaistaan lähiaikoina lisätietoja Lapinjärven kunnan sivuilla sekä Facebook-sivulla. Future Dialogin ja VTT:n kanssa yhteistyössä kehitettävä sovellus on osa kokeilua, jossa pyritään osallistamaan kuntalaisia kunnan kehittämiseen nopeasti ja helposti mobiililaitteita hyödyntäen.