Tervetuloa rakentajan talo- ja tonttipäivään Rautia Malmille 4.2.2012 klo 10.00 – 15.00.

Tervetuloa rakentajan talo – ja tonttipäivään Rautia Malmille 4.2. 10.00 – 15.00

Myrskylän ja Lapinjärven kunnat esittelevät tonttitarjontaansa Rautia Malmin talo- ja tonttipäivillä 4.2.2012. Kunnat tarjoavat järkevän hintaisen, laadukkaan ja ympäristöystävällisen asumisen vaihtoehdon kiireiselle kaupunkiasumiselle vajaan tunnin ajomatkan päässä Helsingistä.

Hankkiessaan tontin Myrskylän uudelta Kirkkojärven rannan asumisalueelta, saa ympäristöystävällistä asumisratkaisua etsivä samalla sekä kauniin järvinäkymän että valmiin maalämpöön perustuvan lämmitysratkaisun. Lapinjärven kunnan luonnonkauniilla Kartanonrannan alueella odottaa puolestaan vielä kaksi omakotitonttia omistajaansa Hintakaan ei ole esteenä. Tontin järvenrantanäkymällä saa 7€ / m²neliömetri. Vaihtoehtoisesti edullisen ja viihtyisän omakotitontin voi kunnista hankkia myös metsän siimeksestä tai viljapellon laidalta. Käytännön tasolla elämisen laatu ja viihtyisä asuminen tarkoittaa arjen turvallisuutta ja sujuvuutta sekä väljää ja järkevän hintaista asumista Etelä-Suomen suurten keskusten läheisyydessä.

Rautia Malmi toteuttaa uudentyyppisen, rakentajille ja rakentamisesta kiinnostuneille suunnatun talo- ja tonttipäivän 4. helmikuuta. Päivän tarkoituksena on tarjota asiakkaan projektiin apua ja helppoja ja valmiita ratkaisuja, tontin hankinnasta lähtien sisustussuunnitteluun. Mukana päivän toteutuksessa ovat myös eri kuntien edustajat tonttitietoineen ja hintoineen sekä arkkitehti ja urakoitsija, jotka auttavat mm. muunneltavien talopakettien suunnittelussa ja työaikatauluissa. Myös energiatehokkuusasiat ja mm. maalämpö ovat päivän ohjelmassa vahvasti mukana.

Tarjolla on valmiita ratkaisuja, tonttitietoutta, talopaketteja ja suunnitteluapua sekä perinteisempiä rautakaupan muita palveluja eri rakentamisen vaiheessa oleville asiakkaille, sanoo kauppias Liisa Peltonen. Olemme rakentaneet päivään asiakkaita aina kiinnostavia hintaesimerkkejä erilaisista valmistaloista sisustusmateriaaliratkaisuineen, kertoo Liisa Peltonen. Esimerkkinä kaksi talopakettia, toinen yksikerroksinen 120 m2 ja toinen kaksikerroksinen 154 m2, molemmat Kotitaloja. Näihin on laskettu rakennuskustannukset siten, että pakettiin kuuluu perustukset, suunnittelu, urakointi, lvii-työt, kaapistot, keittiö ja säilytys- ja pesutilat. Näin asiakas saa heti käsityksen siitä, mikä on se lopullinen, todellinen hinta uudelle kodille. Kaikki tuotteet ja palvelut asiakas saa valmiina ja vieläpä saman katon alta. Rautian imagoa rakennetaankin nimenomaan hyvällä asiakaspalvelulla ja osaamisella, korostaa kauppias Liisa Peltonen. Hyvä palvelu on myös meille se ykkösjuttu, eikä asiakkaita pompoteta paikasta toiseen, vaan hän saa ystävällisen palvelun tässä ja nyt.

Kullanarvoista tietoa tonteista, talopaketeista ja rakentamisesta, tietysti lämpimän keiton kera!

Tervetuloa Rautia Malmille lauantaina 4.2. klo 10.00 – 15.00, katso tarkempi ohjelma www.rautiamalmi.com.

Osoite: Kankiraudantie 6, 00700 Helsinki

Kysy lisää talomyyjältämme, Heikki Rintala, heikki.rintala(at)rautia.fi, gsm, 0400-861413.

 

Lisätietoja Myrskylän ja Lapinjärven kunnan osallistumisesta, kehittämispäällikkö Antti Vaittinen, Lapinjärven ja Myrskylän kunnat. gsm +35850 3551195, e-mailö antti.vaittinen@lapinjarvi.fi