Tervetuloa kuuntelemaan ajankohtaista tietoa kaavoituksesta sekä kaavoituksen ja metsätalouden yhteensovittamisesta Lapinjärvellä keskiviikkona 18.3.2019!

Suomen metsäkeskus järjestää yhteistyössä Lapinjärven kunnan, Loviisan kaupungin ja Metsänhoitoyhdistys Metsäreviirin kanssa Metsänomistaja kaavoituksen osallisena – seminaarin Uudenmaan kuntien metsänomistajille.

Kutsumme metsänomistajia Uudeltamaalta osallistumaan Metsätalous ja kaavoitus – hankkeen koulutustilaisuuteen. Tilaisuus on erityisesti suunniteltu palvelemaan kaavoitetuilla alueilla maata omistavia metsänomistajia. Kaavamerkinnät metsäalueilla voivat vaikuttaa alueiden metsätalouskäyttöön ja maanomistaja on merkittävä osallinen kaavoituksessa. Tule kuulemaan vuorovaikutusmahdollisuuksistasi kaavojen laadinnassa ja saamaan tietoa metsäalueiden kaavoituksesta.

Tilaisuus on kaksikielinen.

Aika: 18.3.2019 klo 18.00 – 20:30

Paikka: Siviilipalveluskeskus, auditorio, Latokartanontie 97, 07810 Ingermaninkylä

 

Ilmoittaudu tilaisuuteen 14.3.2019 klo 16 mennessä. Tilaisuus on maksuton.

Ohjelma

Tapahtumassa on puhumassa Suomen metsäkeskuksen projektipäällikkö Mika Salmi, Lapinjärven kunnanjohtaja Tiina Heikka ja Loviisan kaavasuunnittelija Timo Leikas.

v  Kaavoitus ja kaavoituksen vaiheet

v  Kaavoituksen metsätalousvaikutukset

v  Osallistuminen kaavoitukseen

v  Apua osallistumiseen

Hankkeessa pyrimme luomaan Uudellemaalle tiiviin asutuksen ja vihreän metsätalouden olosuhteisiin uutta yhteistyötä ja lisääntyvää yhteisymmärrystä maankäytön suunnittelijoiden ja metsäsektorin ja metsänomistajien välille. Oikealla tiedolla ja oikea-aikaisella vaikuttamisella voidaan välttää ristiriitoja metsänhoidon ja maankäytön suunnittelun välillä. Lue lisää hankkeesta internetsivuiltamme.

 

Hankkeen rahoittajana toimii Euroopan maaseudun kehittämisen maatalousrahasto.

 

Lisätietoja

Mika Salmi

projektipäällikkö

mika.salmi(at)metsakeskus.fi

puh. 050 449 4804