Maksuton kauppa-apu kaikille yli 70-vuotiaille lapinjärveläisille alkaa 1.4.

Yli 70-vuotiaita kuntalaisia kehotetaan pysymään kotona tai asioimaan kaupassa vain ikäihmisille keskitetyllä hiljaisella aamutunnilla.

Lapinjärven kunta tekee yhteistyötä paikallisten taksien kanssa, jotta lapinjärveläiset yli 70-vuotiaat saavat kauppa-asiansa hoidettua sujuvasti.

Huhti-, toukokuun ajan taksit Engård, Enqvist ja Villikka kuljettavat kaikki kyytiä tarvitsevat yli 70-vuotiaat lapinjärveläiset 1-2 hengen ryhmissä Lapinjärven Saleen kauppaan  kaupan osoittamalle aamun ensimmäiselle ikäihmisten ostostunnille (klo. 7-8) ilmaiseksi. Kuljetus on kotoa Lapinjärven Saleen ja takaisin kotiin. Palvelu on käytettävissä maanantaista perjantaihin.

Kuljettajan kanssa voi sopia myös kauppakassipalvelusta, jolloin kuljettaja hoitaa kauppa-asioinnin ja toimittaa tuotteet kotiin. Suositeltavaa on huolehtia asioinnista kauppakassipalvelun avulla ja pysyä itse kotona.

Huomaathan, että palvelun piirissä olevalla taksinkuljettajalla on todistus siitä, että hän edustaa juuri tätä kauppa-asiointiin käytettävää yritystä. Ostokset maksetaan vasta kun ne on toimitettu tuotteita ja kuittia vastaan. Palvelu ei maksa asiakkaalle mitään, vain ne tuotteet, joita kaupasta itse ostaa tai haluaa ostettavan.

Tilaa palvelu suoraan näiltä taksiyrittäjiltä:

Michael Engård                      040 7070300

Bennyn Engård                       0400 203978

Tomi Enqvist                           040 6816786

Tuomas Villikka                      0440 688960