Lapinjärven kunta julistaa uudelleen haettavaksi elinkeinokehittäjän tehtävän

Tule itäisen Uudenmaan helmeen tekemään elinvoimatyötä ja kehittämään edelläkävijäkunnan elinkeinoelämää.

Olet piinkova yrityskehittämisen ammattilainen, joka suhtautuu työhön innolla ja inspiraatiolla. Olet helposti lähestyttävä ja aktiivinen. Arvostamme ensisijaisesti tekevää asennetta. Työ tapahtuu yrityksissä ja yhteisöissä ihmisten parissa.

Toimit yhdessä kunnanjohtajan kanssa linkkinä yrittäjien ja kunnan sekä eri yrittäjien välillä. Avustat nykyisiä yrittäjiä mm. rahoitus-, markkinointi-, tontti- ja toimitila-asioissa. Autat uutta yritystoimintaa alkuun ja markkinoit Lapinjärveä yritysten uutena sijaintikuntana.

Lapinjärvellä panostetaan erityisesti biokiertotalouden yritystoiminnan kehittämiseen. Teemme kunnastamme ihmislähtöistä ja haluamme tarjota myös yrityksille yksilöllisiä palveluita. Autamme yritystoimintaa alkuun ja olemme tukena yrittäjien arjessa. Meillä on aikaa ihmisille ja unelmille.

Muodollisina kelpoisuusvaatimuksina ovat soveltuva koulutus ja työkokemus/näyttö elinkeinoelämän kehittämisestä. Olemme kaksikielinen kunta, joten toimiminen molemmilla kotimaisilla on tehtävän hoitamisen kannalta eduksi. Muu kielitaito katsotaan myönteiseksi lisäksi.

Työaika on 22,5 h / vko (60 %). Palkkatoive pyydetään esittämään hakemuksen yhteydessä.

Työ alkaa sopimuksen mukaan ja päättyy 31.12.2020.

Hakemukset, joihin tulee liittää jäljennökset kelpoisuustodistuksista sekä ansioluettelo, toimitetaan merkinnällä ”Elinkeinokehittäjä” postitse osoitteeseen Lapinjärven kunnanhallitus, Lapinjärventie 20 A, 07800 Lapinjärvi tai sähköpostitse kunta@lapinjarvi.fi 12.3.2018 klo 12 mennessä. Aikaisemmat hakemukset huomioidaan.

Tehtävää täytettäessä noudatamme 4 kk:n koeaikaa.

Lisätietoja antaa kunnanjohtaja Tiina Heikka, 044 720 8686 tai tiina.heikka@lapinjarvi.fi .

Lapinjärven kunta on savuton työpaikka. Lapinjärven kuntaan voi tutustua  www.lapinjarvi.fi tai www.visitlapinjarvi.fi osoitteissa.