Lapinjärven kunta hakee PROJEKTITYÖNTEKIJÄÄ

Resurssiviisaaksi ihmislähtöisin keinoin -hankkeeseen.

Resurssiviisaaksi ihmislähtöisin keinoin -hankkeessa kehitetään yrityksille resurssiviisaita tuotteita ja palveluita yritysten ja kuluttajien tarpeista käsin sekä luodaan toimintamalli kiertotalouden mukaiselle ryhmärakentamiselle uudelle Husulanmäen asuinalueelle. Lisäksi hankkeessa jaetaan tietoa kestävistä elämäntavoista ja asumisesta sekä kulutuksen vaikutuksista ympäristöön ja yhteiskuntaan.

Projektityöntekijänä työskentelet tiiviissä yhteistyössä projektipäällikön ja muun projektitiimin sekä alueen yritysten ja kuntalaisten kanssa. Vastuualueenasi on yritysten tarpeiden ja sivuvirtojen kartoitus. Lisäksi kokoat yrityksistä ja kuntalaisista muodostuvat kehittämistiimit, koordinoit niiden toimintaa sekä järjestät tilaisuuksia ja työpajoja yhteistyössä projektipäällikön kanssa.

Resurssiviisauden ja kiertotalouden edistäminen on lähellä sydäntäsi ja työskentely ihmisten parissa on sinulle luontevaa. Olet yhteistyökykyinen ja sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot. Sinulla on kokemusta työskentelystä yritysten kanssa ja haluat kehittää niiden toimintaa kiertotalouden suuntaan.

Kelpoisuusvaatimuksena ovat soveltuva koulutus. Arvostamme aikaisempaa työkokemusta resurssiviisauden tai kiertotalouden parista. Myös biotaloustoimialan tuntemus katsotaan eduksi. Olemme kaksikielinen kunta, joten toimiminen molemmilla kotimaisilla on tehtävän hoitamisen kannalta eduksi.

Lapinjärven kunta itäisellä Uudellamaalla kehittää toimintaansa Suomen ensimmäiseksi ihmislähtöiseksi kunnaksi. Edellytämme ihmislähtöistä työotetta.

Työaika on 50 % 36,75 h viikkotyöajasta. Palkka KVTES/TVA.

Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian ja päättyy 31.12.2021.

Hakemukset, joihin tulee liittää jäljennökset kelpoisuustodistuksista sekä ansioluettelo, toimitetaan merkinnällä ”projektityöntekijä” postitse osoitteeseen Lapinjärven kunnanhallitus, Lapinjärventie 20 A, 07800 Lapinjärvi tai sähköpostitse kunta@lapinjarvi.fi 5.9.2019 klo 16 mennessä.

Lisätietoja antaa kunnanjohtaja Tiina Heikka, 044 720 8686 tai tiina.heikka@lapinjarvi.fi tai projektipäällikkö Tanja Pöyhönen 044 753 5314 tanja.poyhonen@lapinjarvi.fi

Lapinjärven kunta on savuton työpaikka. Lapinjärven kuntaan voi tutustua osoitteessa www.lapinjarvi.fi.