Lapinjärven kunta hakee lähihoitajaa ja sairaanhoitajaa (tiiminvetäjä)vanhustyöhön

Lähihoitaja

Haemme lähihoitajaa vakituiseen työsuhteeseen. Ihmislähtöinen Lapinjärven ympäristökunnat ovat Loviisa, Porvoo ja Kouvola. Haemme innovatiivista, iloista, oma-aloitteista ja tunnollista lähihoitajaa 1.11 lähtien. Lähihoitaja työskentele vanhainkodissa, jossa on 19 asukaspaikkaa.

Tarjoamme mahdollisuuden kehittää ikääntyneiden ihmisten ihmislähtöisiä palveluita Suomen ensimmäisessä ihmislähtöisessä kunnassa. Toimimme yksilövastuullisen hoitotyön periaatteiden mukaisesti. Tiimityöskentelyn avulla toteutamme kuntotuttavaa ja toiminta kykyä ylläpitävää hoitotyötä. Perustyönlisäksi teet yhteistyötä eri ihmisten kanssa.

Arvostamme omia ideoita ja oman osaamisen laaja-alaista hyödyntämistä. Kommunikoit vaivattomasti sekä suomeksi että ruotsiksi.

Luemme eduksi vanhustyön erikoistuminen, atk-taidot ja työkokemusta eri ikä-ihmisten kanssa.

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveydenalan perustutkinto tai muu vastaava tutkinto taikka aikaisempi kouluasteinen koulutus (Laki sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusvaatimukset 8§).

Hakijalta edellytämme rekisteröimistä Valviran terveydenhuollon ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Työ on kolmivuorotyötä ja palkkaus on KVTES:n mukainen. Lapinjärven kunta on savuton työpaikka. Koeaika 4 kk.

Lisätietoja:

Heidi Räihä, vanhustyön palvelupäällikkö 050 432 6228.

Hakemukset lähetetään sähköpostina osoitteeseen kunta@lapinjarvi.fi, otsikkona ” Lähihoitajan toimi” 14.10.2016 klo 14:00 mennessä.

 

Sairaanhoitaja (tiiminvetäjä)

Haemme sairaanhoitajaa vakituiseen työsuhteeseen. Ihmislähtöisen Lapinjärven ympäristökunnat ovat Loviisa, Porvoo ja Kouvola. Haemme innovatiivista, iloista, oma-aloitteista ja tunnollista sairaanhoitajaa 1.11alkaen. Sairaanhoitaja työskentelee Lapinjärven vanhustyössä. Työ on pääsääntöisesti päivätyötä.

Tarjoamme mahdollisuuden kehittää ikääntyneiden ihmisten ihmislähtöisiä palveluita Suomen ensimmäisessä ihmislähtöisessä kunnassa. Toimimme yksilövastuullisen hoitotyön periaatteiden mukaisesti. Olet osa moniammatillista tiimiä, joka on mukana kehittämässä kuntouttavaa ja toimintakykyä ylläpitävää toimintaa.

Ihmislähtöisenä tiiminvetäjänä voit oma-aloitteisesti vaikuttaa oman työsi suunnitteluun. Edellytämme ideoita siitä, millä tuetaan ikääntyneiden ihmisten aktiivisuutta, liikkumista ja omien voimavarojen hyödyntämistä.

Tehtävänkuvaus: Työ muodostuu sairaanhoidollisista tehtävistä, henkilökunnan ohjaamisesta, yhteistyöstä omaisten ja omaishoidettavien kanssa ja vastaat turvallisen lääkehoidon toteutumisesta. Olet iloinen, tunnollinen, rohkea ja oma-aloitteinen.

Kelpoisuusvaatimuksena on sairaanhoitaja AMK-tutkinto tai aiempi opistotason tutkinto tai erikoissairaanhoitajan tutkinto. Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun alin 559/1994 mukaista laillistusta Suomessa.

Kielitaitovaatimuksena on suomen ja ruotsin kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito.

Edellytämme työkokemusta ikääntyneiden toimintakykyä edistävästä hoitotyöstä ja hyvät atk-taidot.

Palkkaus on KVTES:n mukainen ja noudatamme 4 kk koeaikaa. Lapinjärven kunta on savuton työpaikka.

Lisätietoa:

Heidi Räihä, vanhustyön palvelupäällikkö 050 432 6228.

Hakemukset lähetetään sähköpostina osoitteeseen: kunta@lapinjarvi.fi, otsikkona ”Sairaanhoitajan toimi” 14.10.2016 klo 14.00 mennessä.