Lapinjärven kunta hakee kirjastovirkailijaa

Lapinjärven kirjasto hakee kirjastovirkailijaa 3.10.2016 alkaen toistaiseksi voimassa olevaan virkaan.

Haemme joukkoomme asiakaspalveluhenkistä, joustavaa ja yhteistyökykyistä ammattilaista. Lapinjärvi on kaksikielinen kunta ja tehtävä edellyttää kummankin kotimaisen kielen hallintaa (suomi, ruotsi). Arvostamme tietoteknistä osaamista ja oma-aloitteisuutta. Edellytyksenä on vähintään ammatillinen perustutkinto, johon sisältyvät tai jonka lisäksi on suoritettu vähintään 35 opintoviikon/60 opintopisteen laajuiset kirjasto- ja informaatioalan opinnot (kirjastoasetus 406/2013 4§).

Virka täytetään 3.10. alkaen 4 kk koeajalla. Palkkaus on KVTES:n mukainen. Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan.

Hakemukset tulee lähettää ensisijaisesti sähköisesti osoitteeseen jouni.piippo@lapinjarvi.fi 15.9.2016 klo 15.45 mennessä. Hakemukseen tulee liittää ansioluettelo. Mahdolliset paperihakemukset ansioluetteloineen tulee toimittaa ennen em. hakuajan päättymistä osoitteeseen Lapinjärven kunta, sivistystoimenjohtaja, Lapinjärventie 20 A 07800 Lapinjärvi. Alkuperäiset kelpoisuustodistukset tulee esittää mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Lisätietoja antaa Iiris Arhosalo 044-755 6037.