Lapinjärven kunnan sivistystoimi julistaa haettavaksi vakinaiseen palvelukseen 1.5.2018 lukien tai sopimuksen mukaan kirjasto- ja kulttuuritoimeen kirjastonjohtajaa

Tunti Helsingistä itään! Lapinjärvi on ihmislähtöinen ja idyllinen kunta, joka sijaitsee Itä-Uudellamaalla hyvien yhteyksien varrella.

Lapinjärven kunnan sivistystoimi hakee vakinaiseen palvelukseen 1.5.2018 lukien tai sopimuksen mukaan kirjasto- ja kulttuuritoimeen

kirjastonjohtajaa

päätoimipaikkana Lapinjärven kunnan kirjasto.

Lapinjärvi on kaksikielinen kunta, jonka pääkirjasto sijaitsee kirkonkylällä ja lähikirjasto Porlammin kylässä. Kirjastonjohtaja on kunnan sivistystoimen johtoryhmän jäsen.

Kelpoisuusvaatimukset perustuvat Lakiin yleisistä kirjastoista (1492/2016). Kunnan kirjastolaitosta johtavalta edellytetään ylempää korkeakoulututkintoa, johtamistaitoa ja hyvää perehtyneisyyttä kirjastojen tehtäviin ja toimintaan. Kaksikielisyys luetaan valinnassa eduksi. Hakijalta toivotaan lisäksi kykyä kehittää ihmislähtöisen kunnan palveluita, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä kykyä tehdä yhteistyötä erilaisten ihmisten ja yhteistyökumppaneiden kanssa.

Valitun henkilön on toimitettava hyväksyttävä todistus terveydentilastaan.

Palkka määräytyy KVTES: n mukaan, ja tehtäväkohtaisessa palkassa huomioidaan tehtävän laaja-alaisuus. Tehtävien täyttämisessä noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa.

Haku päättyy maanantaina 9.4.2018 klo 12.00. Hakemukset osoitteeseen www.kuntarekry.fi

Lisätietoja: sivistystoimenjohtaja Pia Aaltonen pia.aaltonen@lapinjarvi.fi 050-5439522

Lapinjärven kuntaan voi tutustua osoitteessa www.lapinjarvi.fi

LAPINJÄRVEN KUNTA ON SAVUTON KUNTA.