Lapinjärvelle hyvät tulokset Suomen Yrittäjien Kuntabarometrista

Lapinjärvi Uudenmaan parhaimpien joukossa yrittäjien mielestä

Lapinjärven kunta on saanut erittäin hyvät tulokset Suomen Yrittäjien Kuntabarometrista sijoittuen kaikilla osa-alueilla Uudenmaan kuntien kymmenen parhaan joukkoon. Itä-Uudenmaan kunnista erottuivat muista kunnista Kuntabarometrissa selkeästi muita paremmilla tuloksilla Myrskylä ja Lapinjärvi.

Yrittäjien antamien vastausten perusteella Lapinjärvi oli Uudellamaalla elinkeinopolitiikan kokonaisarviossa viides.  Kunnan hankintapolitiikassa Lapinjärvi oli kolmanneksi paras Uudenmaan kunnista. Kunnan päätöksenteon yrittäjälähtöisyydessä Lapinjärvi oli 4. sijalla Uudellamaalla.

– Nämä tulokset tuntuvat todella hyviltä, koska Lapinjärvi on tehnyt paljon työtä elinkeinopolitiikan eteen yrittäjien tukemiseksi, kunnanjohtaja Tiina Heikka sanoo.

– Olen myös iloinen Myrskylän hyvistä tuloksista. Se kertoo siitä, että miten me pienissä kunnissa pystymme palvelemaan yrittäjiä tehokkaasti ja yrittäjälähtöisesti, Heikka kehuu naapurikuntaa.

Yrityspalveluissa Lapinjärvi oli Uudenmaan seitsemäs ja elinkeinopolitiikan asema kunnassa -kysymykseen Lapinjärvi oli arvioitu Uudenmaan kuudenneksi.

Infrastruktuurin osalta Lapinjärvi oli Uudenmaan seitsemäs ja koulutuksen ja osaamisen osalta kahdeksas.

– Kaikissa osa-alueissa petraamme edelleen. Esimerkiksi se, että kunnassa on aloittanut elinkeinosihteeri, on selkeä panostus yrityksiin, kunnanjohtaja kertoo.

– Kiitos yrittäjille hyvistä arvioista, yhteistyössä jatketaan edelleen hyvässä hengessä, Heikka kiittää.