Ilmoittaudu nyt Näköalapaikalle

Etsitkö töitä tai tekijöitä?

Tule Näköalapaikalle!

Lapinjärven kunta, kehitysyhtiö Posintra ja TE-keskus järjestävät yhteistyössä paikallisten yrittäjien ja yhdistysten kanssa työllistymistä ja yrittäjyyttä tukevat messut Lapinjärven Porlammilla 19.9.2015. Messujen nimi on Näköalapaikka, koska haluamme tapahtumassa tarjota erilaisia näkökulmia työntekoon ja yrittäjyyteen sekä puhaltaa myönteistä tuulta tulevaisuuden purjeisiin.

Messupaikkana toimii Porlammin liikuntahalli, joten tilaa on riittämiin. Liikuntahallin päädyssä juhlitaan samana päivänä uuden kuntosalin avajaisia ja läheisessä Taitotalossa on mahdollisuus ruokailuun sekä työnäytöksiin.

Osallistuminen messuille on ilmaista sekä näytteilleasettajille että yleisölle. Messut ovat avoinna yleisölle kello 10 – 14.

Näköalapaikalla yritykset pääsevät esittelemään toimintaansa ja etenkin tapaamaan työpaikoista kiinnostuneita ihmisiä. Kantavana teemana on yhteisen vastuun kantaminen ja yhteiskuntatakuun toteuttaminen. Mukaan kutsutaan myös oppilaitoksia esittelemässä toimintaansa ja erilaisia uravaihtoehtoja. Posintra tarjoaa neuvontaa uusille yrityksille ja TE-palvelut esittelee vaihtoehtoja työllistämiseen ja työllistymiseen. Kolmas sektori on vahvasti mukana messuilla.

Nyt kutsumme mukaan näytteilleasettajia. Innokkaimmat ovat jo lupautuneet mukaan, mutta vielä on paikkoja jäljellä. Ilmoittautumiset pyydetään osoitteen http://tinyurl.com/qzbafyw kautta 4.9.2015 mennessä.

Tule mukaan verkostoitumaan ja tekemään oma osasi alueen hyvinvoinnin lisäämiseksi. Haluamme nostaa esille alueemme menestystarinat ja olla mukana luomassa uusia. ­­­­

Näköalapaikalta nousukauteen!