Haemme varhaiskasvatuspäällikköä

Haemme varhaiskasvatuspäällikköä

Varhaiskasvatuspäällikkö

Lapinjärven kunta, Sivistystoimi

_________________________________________________________________________________

Haku päättyy: 13.1.2020 12:00                                Työsuhteen kesto: Vakinainen

Ilmoitus jätetty: 5.12.2019                                        Työn luonne: Kokoaikatyö

Työ alkaa: 1.2.2020 tai sopimuksen mukaan       Työavain: 251677

Palkkaus: KVTES

________________________________________________________________________________

 

Tehtävän kuvaus

Hei Sinä innostunut ja lämminhenkinen kasvatusalan ammattilainen! Haemme joukkoomme varhaiskasvatuspäällikköä vakinaiseen virkaan. Virkasuhde alkaa 1.2.2020 tai sopimuksen mukaan.

Varhaiskasvatuspäällikkö toimii varhaiskasvatuksen alueen esimiehenä ja vastaa varhaiskasvatuksen vastuualueesta, sen pedagogiikasta, henkilöstön, asiakastyön, talous-, hallinto- ja verkostotyön johtamisesta sekä kehittämisestä. Kunnassa toimii yksi päiväkoti, jossa on noin 90 lasta, ryhmäperhepäiväkoti sekä yksi kunnallinen perhepäivähoitaja. Tehtävään kuuluvat päiväkodinjohtajan tehtävät. Varhaiskasvatuspäällikkö on sivistystoimen johtoryhmän jäsen.

Tehtävään valittavalta henkilöltä edellytetään varhaiskasvatuksen sisällön ja palvelujen hyvää tuntemusta, kokemusta varhaiskasvatuksen johtamisesta sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Tehtävä on kaksikielinen. Edellytämme toisen kotimaisen kielen erinomaista ja toisen hyvää hallintaa.  Eduksi katsotaan vuorohoidon järjestämiseen liittyvä osaaminen.

Kelpoisuusvaatimuksena varhaiskasvatuspäällikön virkaan on varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus.

Palkkaus ja palvelussuhteen muut ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Tehtävän täytössä noudatamme 6 kuukauden koeaikaa. Tehtävään valittavan on esitettävä lain (504/2002) edellyttämä rikosrekisteriote ja toimitettava hyväksyttävä todistus terveydentilastaan.

Hakemukset osoitetaan Lapinjärven sivistyslautakunnalle Kuntarekry-järjestelmän kautta viimeistään 13.1.2020 klo 12.00 mennessä. Työpaikkaa haetaan ensisijaisesti sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi

Lapinjärvi on savuton kunta.

 

Yhteystiedot

Sivistystoimenjohtaja Pia Aaltonen puh. 050 543 9522 etunimi.sukunimi@lapinjarvi.fi

 

Työnantajakuvaus

 

Lapinjärvi on ihmislähtöinen ja idyllinen kunta, joka sijaitsee Itä-Uudellamaalla hyvien yhteyksien päässä Kouvolasta, Lahdesta ja Porvoosta. Lapinjärven kunnassa varhaiskasvatuksen yksiköitä ovat: kaksikielinen päiväkoti Peikkolaakso, joka sijaitsee Lapinjärven kirkonkylässä ja joka tarjoaa myös vuorohoitoa, ryhmäperhepäiväkoti Leppis ja perhepäivähoito.