Erikssonin Putki Oy

Lapinjärven Pukarolla sijaitseva Erikssonin Putki Oy on täyden palvelun putkiliike hyvien yhteyksien varrella. Yrityksen perusti Matti Eriksson vuonna 1968. Nykyinen toimitusjohtaja Ville Eriksson jatkaa perheyrityksen tarinaa isänsä jalanjäljissä.

Erikssonin Putki työllistää tällä hetkellä kolme toimistohenkilöä ja kymmenen asentajaa. Palveluvalikoimaan sisältyy muun muassa LVI-asennukset, kaukolämpötyöt, lämmityskattiloiden vaihdot ja erilaisten lämmitysratkaisujen asentaminen. Lisäksi yritys päivystää myös työajan ulkopuolella mahdollisten pikaista huoltoa vaativien tapausten varalta.

”Asiakkaitamme ovat niin teollisuuden alan yritykset kuin taloyhtiöt, kunnat ja kaupungitkin. Lisäksi meillä on jonkin verran yksityisasiakkaita”, Ville Eriksson kertoo.

Pukarolla sijaitsee yrityksen toimitilojen ohella myös kattava LVI-alan myymälä, josta löytyvät niin hanat, vesikalusteet kuin ammattilaistenkin tarvitsemat varaosat ja asennustarvikkeet. Halli ja toimitilat valmistuivat vuonna 2000.

Erikssonin mukaan kysyntää palveluille riittää.

”Olisihan tässä jopa pientä painetta laajentaa. Toimialueemme on kuitenkin verrattain laaja, aina Porvoon Sköldvikistä Kouvolaan ja Loviisasta Orimattilaan”, Eriksson kuvailee.

”Tässä mielessä Lapinjärven sijainti on kyllä poikkeuksellisen optimaalinen, sillä melkein jokaiseen ilmansuuntaan menee kunnollinen maantie ja etäisyydet ovat pienet”, hän jatkaa.

Lapinjärveä hän kuvailee yrittäjää tukevaksi kunnaksi, jossa myös paikallisten yrittäjien keskinäinen yhteistyö on voimaa.

”Tällä jokainen pyrkii käyttämään oman alueen palveluita, ja näin mekin teemme aina kun se vain on suinkin mahdollista. Yrittäjät vetävät yhtä köyttä, ja kunnan puolesta kaikki on sujunut jouhevasti”, Eriksson kiittelee.