Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Vierailupäivä Husulanmäen ryhmärakennuttamiskohteessa

20.2.2021 13:00 - 15:00

Haaveiletko omasta puisesta talosta kauniissa metsässä, lähellä hyviä naapureita? Lapinjärven Husulanmäellä kannattaa ehdottomasti vierailla, jotta ryhmärakennuttamisalueesta ja mahdollisuuksista saa kunnollisen käsityksen.

Tilaisuus on avoin sekä Husulanmäelle ryhmärakennuttamisesta kiinnostuneille että kaikille uteliaille, matalalla kynnyksellä. Tervetuloa tutustumaan.

ILMOITTAUDU 19.1. mennessä sähköpostitse osoitteeseen tanja.korvenmaa@lapinjarvi.fi. Koronatilanteen vuoksi korkeintaan 10 osallistujaa mahtuu mukaan.

Ohjelmassa on opastettu kierros Husulanmäelle, jossa tutustumme rakennuspaikkoihin, satumetsään ja rantaan. Kierros alkaa klo 13 ja toistetaan tarvittaessa uudelleen.

Vierailupäivä vietetään kokonaan ulkona, joten varustauduthan säänmukaisin, lämpimin vaattein! Huolehditaan yhdessä turvaetäisyyksien säilyttämisestä ja käytetään maskia tarvittaessa. Omia eväitä voi syödä rantasaunan grillipaikalla nuotiolla.

Saapumisohje

Kun saavut pihapiiriin ja ketään ei näy, soita Tanjalle p. 0442974584. Ethän mene koputtamaan kenenkään ovelle!

Omalla autolla:

Osoite on Husulantie 35, Lapinjärvi/Ingermaninkylä. Vanha metsäntutkimuslaitoksen pihapiiri sijaitsee pienen matkan päässä 6-tieltä. Parkkipaikkoja löytyy pihapiiristä alle kymmenelle autolle.

Julkisilla:

1,4 kilometrin kävelymatkan päähän pääsee myös Onnibussilla Helsingistä. Bussi lähtee Kampista klo 10:00 ja paluubussi lähtee klo 17:45. Onnibus-aikataulu

Lämpimästi tervetuloa!

terkuin Tanja

Husulanmäen koeasukas ja Resurssiviisaaksi ihmislähtöisin keinoin -hankkeen viestintäassistentti, p. 0442974584

Tiedot

Päivämäärä:
20.2.2021
Aika:
13:00 - 15:00