Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Tuoliyogilates kurssi

8.10.2022 13:00 - 14:30

Lapinjärven Martat ry järjestää kaikille lapinjärveläisille avoimen Tuoliyogilates kurssin lauantaina 8.10.2022 klo 13 – 14.30. Kurssille voi osallistua 30 henkilöä ja kurssi järjestetään Kirkonkylän koulun liikuntahallissa Lapinjärvellä. Lapinjärven martat ry hoitaa paikalle sopivat tuolit, osallistujien tarvitsee vain tulla paikalle mukavissa liikuntavaatteissa. Toivomme myös, että kurssille tullaan terveenä.

Kurssin suunnitteljana ja ohjaajana toimii pitkän linjan free lance viulisti sekä jooga-, pilates- musiikkivenytys-, bailatino, FolkJam- ja senioritanssiohjaaja Elina Mieskolainen.

Tuoliyogilates on joogaa ja pilatesta monipuolisesti yhdistelevä kehonhuoltomuoto. Olennaista tunnissa on se, että tunnilla ei tehdä lainkaan harjoituksia lattialla istuen tai makuulla, vaan kaikki liikkeet suoritetaan joko seisten tai tuolilla istuen. Tunti soveltuu siis kaikille, joilla on terveydellisiä syitä esteenä mattotyöskentelylle. Treenaamisella saavutetaan kuitenkin samat hyödyt, kuin ”normaalilla” jooga/pilates-tunnilla. Tuoliyogilates on lempeä mutta tehokas harjoitusmuoto, joka sopii myös esimerkiksi nivelsairauksista tai sydän- ja verenpainetaudista kärsiville.

Kurssiin kuuluu kaksi kokoontumiskertaa.

Ilmoittautumiset lapinjarven.martat@gmail.com tai Rilelle 0400-468976. Kurssi täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Luulen kyllä että kaikki mahtuvat❤️

Tiedot

Päivämäärä:
8.10.2022
Aika:
13:00 - 14:30

Järjestäjä

Lapinjärven martat ry

Tapahtumapaikka

Kirkonkylän koulun liikuntahalli
Koulutie 16
Lapinjärvi,
+ Google Map