Kosi 2020 vanha

käsikädesssä-talvi

Karkausvuonna Lapinjärvellä kositaan sekä tunnustetaan rakkautta juhlallisin menoin.
Karkauspäivän kosinta on aloitettu Lapinjärvellä jo vuonna 2000 ensimmäisten kosijoiden asuttuessa rohkeasti estradille.

Tänä vuonna haluamme avata tilaisuden paitsi kosijoille, myös kaikille rakkauden tunnustajille! Vaikka sormukset olisi vaihdettu jo aikoja sitten tai niitä ei olisikaan aiettakaan vaihtaa, välittämisen viesti on tärkeää muistaa kertoa uudestaan ja uudestaan!

Perinteen mukaan karkauspäivänä on ollut naisten mahdollisuus kosia rakastaan. Jos vastaus on ei, on miehen velvollisuus ollut ostaa naiselle hamekangas.

Koska elämme vuotta 2020 vapauttamme perinteen jatkumon sukupuolirooleista ja toivotamme tervetulleeksi kaikki halukkaat rakkaudentunnustajat – kunhan sen tekee julkisesti, salamavalojen räiskyessä ja koko kylän edessä. Jokainen rakkaudentunnustaja saa asuintontin Lapinjärveltä puoleen hintaan, sekä upean tuotepaketin. Tuleville hääpareille on varattu lisäksi erityisiä etuuksia suurta juhlaa ajatellen.

REKISTERÖIDY TUNNUSTAMAAN RAKKAUTESI ALLA OLEVALLA LOMAKKEELLA

Ennakkorekisteröityneihin pareihin otetaan henkilökohtaisesti yhteyttä. Rakkaudentunnustajat pidetään salassa KOSI2020 tapahtuman juhlallisuuksiin asti.


  Kunnan tontistaSaamaan lisätietoa LapinjärvestäParisuhteen rekisteröimisestä 2020Muista tuote- ja palvelulahjoista

  sormuskuva

  LAPINJÄRVI

  Itä-Uudenmaan yllätyksellisellisin, innovatiivisin ja hauskin kunta toivottaa tervetulleeksi kyliinsä ja metsiinsä.

  TONTTI

  Lahjaksi julkisesta rakkaudentunnustuksesta karkauspäivän pareille tarjotaan vapaavalintainen tontti puoleen hintaan!