Walk in -koronavirusrokotuksia annetaan Loviisan ja Lapinjärven asukkaille lauantaina 14.8.2021

Loviisan ja Lapinjärven asukkaille järjestetään walk in -koronavirusrokotus lauantaina 14.8.2021 kello 10–13 Loviisan rokotuspisteessä, Mannerheiminkatu 14, 07900 Loviisa (linja-autoasema).

Walk in -rokotukseen voivat tulla ilman ajanvarausta kaikki 12 vuotta täyttäneet, sekä perusterveet että sairautensa puolesta riskiryhmiin kuuluvat.

  • Walk in -rokotuksessa voit saada vain ensimmäisen koronarokoteannoksen, tehosterokotteita ei anneta tällä vastaanotolla.
  • Ota mukaan Kela-kortti tai henkilöllisyystodistus.
  • Olemme varanneet 36 rokoteannosta tähän tilaisuuteen, rokotuksia annetaan saapumisjärjestyksessä.
  • Walk in -rokotus päättyy, kun kaikki rokotteet on annettu.
  • Rokotus tapahtuu Modernan rokotteella.

Alaikäinen tarvitsee myös kaikkien huoltajien kirjallisen suostumuksen, jos hän terveydenhuollon ammattilaisen arvion mukaan ei pysty päättämään rokotuksesta itse. Lisätietoja nuorten koronarokotuksista löydät Loviisan kaupungin verkkopalvelusta, www.loviisa.fi/koronarokotus.

Pyydämme vastaanotolle saapuvia huolehtimaan turvaväleistä ja mahdollisuuksien mukaan odottamaan omaa vuoroaan ulkona, jos vastaanotolle muodostuu jonoa ja sisätilat ruuhkautuvat. Toivomme myös, että odotustiloihin tulevat vain rokotukseen tulijat ja enintään yksi saattaja esimerkiksi lapsen mukana.

Lisätietoja koronarokotuksista löydät Loviisan kaupungin verkkopalvelusta, www.loviisa.fi/koronarokotus.