VUODEN 2021 HYVÄ TEKO -PALKINTOJEN SAAJAT

Lapinjärven kunnassa on vuodesta 2018 asti luovutettu Vuoden hyvä teko -palkintoja tunnustuksena ihmislähtöisen kunnan toiminnan edistämisestä ja kuntayhteisön eteen toimimisesta.

Vuoden hyvä teko -palkinnot myönnetään tänä vuonna seuraaville henkilöille seuraavilla perusteilla:

Richard Fortelius on perustanut Facebookiin Lappträsk förr och nu -ryhmän, jossa on yli 700 jäsentä. Ryhmässä jaetaan myönteisessä hengessä vanhoja valokuvia ja muistoja Lapinjärvestä. Erityisesti pandemian aikana sosiaalisessa mediassa tapahtuva ihmisiä ilahduttava toiminta on merkityksellistä. Ryhmässa on hienolla tavalla nostettu esille paikallista historiaa.

Robin Nygård on vapaaehtoistyönä pistänyt lukuisia tunteja omaa aikaansa kirkonkylän jääkentän hoitoon, mikä on mahdollistanut kentän käytön kaikkien kuntalaisten liikuntapaikkana. Varsinkin koronapandemian aikana kenttä on ollut ahkerassa käytössä ja hienossa kunnossa etenkin kiitos Robin Nygårdin pyyteettömän työpanoksen.

Kari Kärenaho on vaikuttanut merkittävällä tavalla Lapinjärven kuntalaisten asumisolosuhteisiin ostamalla huonokuntoisia rivitaloja ja kunnostamalla ne piha-alueineen laadukkaaseen kuntoon. Kari Kärenahon panostuksella kuntaan on saatu hyväkuntoisia vuokra-asuntoja ja viihtyisää asuinympäristöä.