Työllisyyspalvelut

TERVETULOA MUKAAN INNOSTAVAAN
TOIMINTAAN
Kutsumme sinut mukaan !

Taitopaikka-toiminnan tarkoitus on antaa sinulle hyvät eväät työnhakemiseen. Tarjoamme kiinnostavaa ja hyvinvointia edistävää toimintaa jo ennen varsinaisen työpaikan löytymistä, sekä autamme työnhakuun liittyvissä asioissa.

Taitopaikka-toiminnassa työnhakijat kutsutaan mukaan vapaaehtoiseen valmennusohjelmaan. Sen aikana tehdään henkilökohtainen tilannekartoitus ja etsitään yksilöllisesti työ-, koulutus- tai työkokeilupaikka. Taitopaikassa voi muun muassa syventää ja uudistaa osaamistaan, saada henkilökohtaista tukea työllistymiseen. Jos työnhakusuunnitelmasi ovat alalle, jossa tarvitaan ammattipätevyyskortteja (esim. työturvallisuuskortti, hygieniapassi, tulityökortti jne.) voit suorittaa ne maksutta Taitopaikan kautta. Voit hakea mukaan Taitopaikka-ohjelmaan koska vaan!

Lisätietoja Taitopaikasta: Kai Nurminen
044-720869

Työkokeilijalle räätälöidään molemmissa hankkeissa omien tarpeiden ja toiveiden mukainen kokonaisuus, josta on todellista hyötyä ja iloa. Kokoamme tiimejä toteuttamaan kiinnostavia projekteja, joissa pääset itse vaikuttamaan omiin työtehtäviisi ja kokemaan onnistumisen iloa!

Taitopaikka/Isäntä

Kai Nurminen
044 720 8693
kai.nurminen[at]lapinjarvi.fi

Luotsi

Tapio Liljeqvist
044 792 8922
tapio.liljeqvist[at]lapinjarvi.fi