Työllisyyspalvelut

TERVETULOA MUKAAN INNOSTAVAAN
TOIMINTAAN
Kutsumme sinut mukaan !

TERVETULOA MUKAAN INNOSTAVAAN TOIMINTAAN

Kutsumme sinut mukaan !

Taitopaikka ja Perinnetalkoot-toiminnan tarkoitus on antaa sinulle hyvät eväät työnhakemiseen. Tarjoamme kiinnostavaa ja hyvinvointia edistävää toimintaa jo ennen varsinaisen työpaikan löytymistä, sekä autamme työnhakuun liittyvissä asioissa.

Perinnetalkoot-toiminnassa suunnitellaan ja toteutetaan talkoo hengessä yhdessä toiminnallisia ja yhteisöllisiä tiloja, kerhoja, kohtaamispaikkoja ja tapahtumia. Kutsumme toimintaan mukaan kaikki, jotka kaipaavat tekemistä ja haluavat arkeensa iloa ja yhdessä oloa. Osallistuminen on mahdollista työkokeiluna tai omien toiveiden mukaan. Voit tulla tutustumaan erillaisiin osallistumismahdollisuuksiin vaikka torstain talkoopäivinä. Perinnetalkoot toiminnassa pääset kokeilemaan monenlaisia työtehtäviä, saat kaikista projekteista työtodistuksen ja pääset löytämään omat innostuksen kohteesi. Perinnetalkoisiin voit tulla mukaan koska vaan, omaan tahtiin vaikka etsisitkin vain satunnaisesti tekemistä.

Lisätietoa Perinnetalkoista: Mikaela Fabritius 044-7208650

Taitopaikka-toiminnassa työnhakijat kutsutaan mukaan vapaaehtoiseen valmennusohjelmaan. Sen aikana tehdään henkilökohtainen tilannekartoitus ja etsitään yksilöllisesti työ-, koulutus- tai työkokeilupaikka. Taitopaikassa voi muun muassa syventää ja uudistaa osaamistaan, saada henkilökohtaista tukea työllistymiseen. Jos työnhakusuunnitelmasi ovat alalle, jossa tarvitaan ammattipätevyyskortteja (esim. työturvallisuuskortti, hygieniapassi, tulityökortti jne.) voit suorittaa ne maksutta Taitopaikan kautta. Voit hakea mukaan Taitopaikka-ohjelmaan koska vaan!

Lisätietoja Taitopaikasta: Kai Nurminen
044-7208693

Lisätietoa Taitopaikasta: Kai Nurminen 044-7208693

Työkokeilijalle räätälöidään molemmissa hankkeissa omien tarpeiden ja toiveiden mukainen kokonaisuus, josta on todellista hyötyä ja iloa. Kokoamme tiimejä toteuttamaan kiinnostavia projekteja, joissa pääset itse vaikuttamaan omiin työtehtäviisi ja kokemaan onnistumisen iloa!

Perinnetalkoot:

Mikaela Fabritius
Projektikoordinaattori
044 7208650
mikaela.fabritius(at)lapinjarvi.fi

Taitopaikka:

Kai Nurminen
Isäntä
044 7208693
kai.nurminen(at)lapinjarvi.fi