Liikunnanohjaaja: Tule meille töihin ja liity aktiiviseen joukkoomme!

Haemme Liikunnanohjaajaa!

Tehtävänimike: Liikunnanohjaaja
Työ alkaa: 9.5-31.12.2022
Palvelusuhteen tyyppi: Määräaikainen
Palkka: KVTES ja kunnan TVA-järjestelmä
Työn luonne: Kokoaikatyö, Vuorotyö
Tehtäväalue: Liikuntapalvelut

Tehtävänkuvaus:
Haemme innovatiivista ja oma-aloitteista liikunnanohjaajaa töihin Lapinjärven liikuntapalveluihin. Tarjoamme mahdollisuuden kehittää liikuntapalveluita osana Liikunnallisen elämäntavan edistäminen -hanketta. Haemme liikunnanohjaajaa, joka nauttii ihmisten kanssa työskentelystä, liikunnallisesta ilmapiiristä ja on valmis täyttämään energiallaan salimme ja liikuntatilamme.  Toiminnan muotoja ovat liikuntaneuvonta, ohjatun voima- ja tasapainoharjoittelun järjestäminen kunnan uudella, vasta-avatulla kuntosalilla sekä ulkoliikunnan järjestäminen hankkeen eri ikäryhmille ja henkilöstölle. Jotta saamme luotua vaikuttavat palveluketjut, tulee yhteistyötä tehdä monenkeskisesti. Tehtävään valittavalta vaaditaan hyviä vuorovaikutustaitoja. Kaksikielisyys luetaan eduksi.

Arvostamme asiakaslähtöisyyttä ja kunnan strategian mukaista toimintatapaa ihmislähtöisen kunnan kehittämiseksi.

Työajat painottuvat iltoihin ja sovitaan valittavan henkilön kanssa tarkemmin.

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva liikunnanohjauksen perustutkinto tai muu vastaava tutkinto. Kelpoisten hakijoiden puuttuessa haussa voidaan huomioida myös ei-kelpoiset hakijat.

Lisätietojen antajat:
Sivistystoimenjohtaja Pia Kokko, etunimi.sukunimi@lapinjarvi.fi, puh. 050 543 9522

Työnantajakuvaus:
Lapinjärvi on kaunis ja idyllinen pieni kunta itäisellä Uudellamaalla hyvien yhteyksien päässä Kouvolasta, Loviisasta ja Porvoosta – vain tunti Helsingistä itään.

Lue lisää ja hae: www.kuntarekry.fi