Koronarokotukset ilman ajanvarausta 15.–16.12.2021

Koronarokotuksia ilman ajanvarausta järjestetään Loviisan ja Lapinjärven asukkaille jälleen keskiviikkona 15.12. kello 8.30–17.45 ja torstaina 16.12. kello 8.30–15.45 Loviisan linja-autoasemalla, osoitteessa Mannerheiminkatu 14, 07900 Loviisa. Tilaisuudessa on ensimmäisen ja toisen koronarokoteannoksen lisäksi mahdollisuus saada myös kolmas annos, mikäli ehdot täyttyvät.

Rokotukseen voivat tulla ilman ajanvarausta kaikki 12 vuotta täyttäneet sekä perusterveet että sairautensa puolesta riskiryhmiin kuuluvat. Ota mukaan Kela-kortti tai henkilöllisyystodistus. Rokotuksia annetaan saapumisjärjestyksessä. Tilaisuus päättyy, kun kaikki rokotteet on annettu.

Alaikäinen tarvitsee myös huoltajiensa kirjallisen suostumuksen, jos hän terveydenhuollon ammattilaisen arvion mukaan ei pysty päättämään rokotuksesta itse. Lisätietoja lasten ja nuorten koronarokotuksista löydät Loviisan kaupungin verkkopalvelusta, www.loviisa.fi/koronarokotus.

Pyydämme vastaanotolle saapuvia huolehtimaan turvaväleistä ja mahdollisuuksien mukaan odottamaan omaa vuoroaan ulkona, jos vastaanotolle muodostuu jonoa ja sisätilat ruuhkautuvat. Toivomme myös, että odotustiloihin tulevat vain rokotukseen tulijat ja enintään yksi saattaja esimerkiksi lapsen mukana.
Lisätietoja koronarokotuksista löydät Loviisan kaupungin verkkopalvelusta, www.loviisa.fi/koronarokotus.