Kohtaamisia-bussi Lapinjärvellä tiistaina 1.3.2011

Linkki pdf esitteeseen!

Tervetuloa kohtaamaan Michelle ja Ghadi!

Tutkimusmatkailijat Michelle ja Ghadi pysähtyvät Suomen kierroksellaan myös sinun kotikulmillasi. Molemmat ovat syntyneet toisella puolen maapalloa, mutta pitävät itseään täysverisinä suomalaisina ja ovat ylpeitä suomalaisuudestaan.
Tervetuloa keskustelemaan ja käymään parturissa!
Kohtaamisia-kiertueella Michelle tuo mukanaan liikuteltavan parturi-kampaamon, jossa hän pyrkii mahdollisuuksien rajoissa toteuttamaan asiakkaiden toiveet. Miehille tarjolla on hiustenleikkauksen lisäksi parranajo veitsellä vanhan ajan tyyliin. Naisille Michelle tekee pikakampauksia tai vaikkapa suunnittele uuden meikin. Ghadi tarjoilee teetä ja kahvia. Eikä mikään maksa mitään!
Kaksikkoa kiinnostavat tavallisten suomalaisten elämät ja tarinat. Kukaan ei ole liian pieni tai suuri kohdattavaksi. Michelle ja Ghadi ovat valmiina kohtaamaan ihmisiä ja heidän kysymyksiään. Kriittisyys on sallittua ja vaikeistakin asioista saa puhua! Näistä kohtaamisista koostamme YLE:lle pienoisdokumentteja, jotka esitetään TV1-kanavalla vuoden 2011 aikana – pääosissa suomalaiset ihmiset ja heidän tarinansa.
KOHTAAMISIA-BUSSI LAPINJÄRVELLÄ TIISTAINA 1.3. Pysähdyspaikka: PUKARON PARONI klo 10-16
Tule rohkeasti kohtaamaan meidät ja ota tarinasi mukaan.
Kohtaamisiin!
T: Michelle & Ghadi