Kerro mielipiteesi ihmislähtöisen kunnan strategiasta!

Kerro mielipiteesi ihmislähtöisen kunnan strategiasta!
Tutustu luonnokseen tästä!

Lapinjärven kunta on päättänyt olla Suomen ensimmäinen ihmislähtöinen kunta. Jokaisessa kunnassa on oltava kuntastrategia, jossa linjataan kunnan toiminnan ja talouden pitkän aikavälin yleiset tavoitteet. Strategiassa on huomioitava hyvinvoinnin edistäminen, palveluiden järjestäminen ja tuottaminen, omistaja- ja henkilöstöpolitiikka, osallistumis- ja vaikuttamismahdollisuudet sekä elinympäristön ja alueen elinvoiman kehittäminen.

Lapinjärven kunnan uuden strategian luonnos on työstetty vuoden aikana olleiden kuntalaisille avoimien työpajojen, lasten ja vanhusten taidetyöpajojen, strategiakyselyn ja strategiaseminaarin pohjalta. Tavoitteena on helppolukuinen ja aikaa kestävä strategia, josta saa nopeasti käsityksen ihmislähtöisen kunnan strategisista valinnoista. Strategia toimii ohjenuorana tarkemmille suunnitelmille, tavoitteille ja talousarvioille.

Pyydämme nyt mielipidettä kuntalaisilta ja henkilöstöltä sekä lausuntoa kunnan toimielimiltä strategialuonnoksen sisällöstä.

tai toimittamalla ne postitse:
Kuntastrategia/ suunnittelija Inka Hell, Lapinjärventie 20 A, 07800 Lapinjärvi,
31.10.2016 mennessä.
Kunnanvaltuusto päättää kuntastrategiasta 19.11.2016 kokouksessaan.

Strategian toteutumista käsitellään osavuosikatsausten ja tilinpäätösten yhteydessä. Strategia päivitetään valtuustokausittain.

Lapinjärvi – ihmislähtöinen kunta 2020