Haemme: Koulunjohtajaa

Työ alkaa: 1.8.2022
Palvelusuhteen tyyppi: Vakinainen
Palkka: OVTES ja kunnan TVA-sopimus
Työn luonne: Kokoaikatyö
Tehtäväalue: Luokanopettajat
Rekrytoiva yksikkö: Lapinjärven kunta, Sivistystoimi, Hilda Käkikosken koulu
Hakuaika päättyy: 3.5.2022

Tehtävänkuvaus:

Hei opetusalan ammattilainen! Haluatko olla mukana kehittämässä opetusta Lapinjärven kunnassa?

Etsimme koulunjohtajaa Lapinjärvelle Hilda Käkikosken kouluun syksystä 2022 alkaen. Koulu toimii kahdessa yksikössä, jotka jatkavatb toimintaansa. Kaksi nykyistä suomenkielistä koulua on päätetty yhdistää. siten, että uuden koulun nimeksi tulee Hilda Käkikosken koulu. Koulunjohtajalla on oma työhuone kirkonkylällä. Koulunjohtaja toimii luokanopettajan virassa, johon on yhdistetty koulunjohtajan tehtävät. Edellytämme valittavalta henkilöltä opetushallinnon tutkintoa tai vastaavia oppilaitosjohtamisen opintoja. Arvostamme hyviä organisointi- ja vuorovaikutustaitoja, ratkaisukeskeistä työskentelytapaa sekä positiivisen pedagogiikan tuntemusta.

Kaikilla oppilaillamme on käytössään henkilökohtaiset päätelaitteet, minkä lisäksi kunta on kehittänyt voimakkaasti TVT-opetusta. Toivomme hakijalta hyviä TVT-taitoja ja digitaalisia valmiuksia niin opetuksen kuin koulun hallinnon kehittämiseen.

Aikaisempi kokemus koulunjohtajan tai rehtorin tehtävistä luetaan eduksi.

Luokanopettaja toimii perusopetuslaissa mainittuna rehtorina ja vastaa suomenkielisen esi- ja perusopetuksen toiminnasta. Suoria alaisia koulunjohtajalla on noin 15. Tehtävään valittu osallistuu sivistystoimen johtoryhmän työskentelyyn. Palkkaus on kilpailukykyinen ja kunnan TVA-palkkausjärjestelmän mukainen.

Luokanopettajan tehtävän kelpoisuusvaatimukset perustuvat asetukseen opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista (629/1998). Koulunjohtajana toimimiseen vaaditaan opetushallinnon tutkinto tai muut vastaavat opinnot. Tehtävässä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Virkaan valitun on esitettävä hyväksyttävä ote rikosrekisteristä ja toimitettava hyväksyttävä todistus terveydentilastaan ennen viran vastaanottamista.

Lisätietojen antajat:

Sivistystoimenjohtaja Pia Kokko etunimi.sukunimi@lapinjarvi.fi puh. 050 543 9522