Ilmoita uusi yhdistys rekisteriin

Jos haluat ilmoittaa suomeksi ja ruotsiksi yhdistyksen tiedot, valitse kieliversiot CTRL- näppäin alaspainettuna.

Om du vill ge föreningens uppgifter både på svenska och finska, välj språkversion med att hålla CTRL-knappen nedtryckt.

Hakutulokset 24

Asukas- ja kyläyhdistykset

Kimonkylän nuorisoseura Valonsäde
Osoite:Tuulennousu 6, 47350 Kimonkylä
Yhteyshenkilö:Anna-Maija Ekström, Päivi Lempiö
Puhelin: 0400 612241, sihteeri Päivi Lempiö
kimonkyla.fi
www.facebook.com/kimonkylan nuorisoseura

Kimonkylän aktiivinen nuorisoseura on perustettu 1900-luvun alussa. Seurantalo Valola sijaitsee Kimonkylän tuulennousulla. Talolla on aktiivista harrastustoimintaa viikoittain. Valola on vuokrattavissa juhliin ja muihin tilaisuuksiin. Hinnasto varustuksineen löytyy kotisivuilta.

Kulttuuriyhdistykset

Lapinjärven BluesRock Yhdistys ry
Osoite:Koulutie 36, 07800 Lapinjärvi
Yhteyshenkilö:Titta Väkevä (pj) ja Thomas Antas (siht.)
Puhelin: 050 3079919 Thomas Antas; 050 535 0848 Titta Väkevä
Sähköposti: titta.vakeva@gmail.com; thomas.antas@kolumbus.fi

www.facebook.com/bluesrockyhdistys

Yhdistys ylläpitää ja kehittää kaikenikäisiä asukkaita yhdistävää musiikki- ja muuta kulttuuritapahtumatoimintaa Lapinjärvellä. Järjestämme omaleimaisia, tasokkaita ja riemukkaita musiikki- ja vapaa-ajan tapahtumia. BluesRock Yhdistys on Lapinjärven Kesäteatterin järjestävä taho. Ohjelmassa 2018 on mm. koko perheen Vappu Rieha, jami-ilta musisoinnista kiinnostuneille, kesäkuussa Kycklings Singalong – yhteislaulutilaisuus ja syksymmällä livemusiikkitapahtuma Blue Café. Yhdistyksellä on myös oma yhtye, The BRand. Tapahtumissa teemme yhteistyötä muiden yhteisöjen kanssa. Uudet jäsenet ovat tervetulleita!
Porlammin Ns. Soihtu ry
Osoite:Hirvialhontie 291 07820 Porlammi
Yhteyshenkilö:Eila Lindberg
Puhelin: 050 3838776
Sähköposti: eila.lindberg@pp1.inet.fi

www.facebook.com/porlamminnuorisoseura

-perustettu v. 1897, josta lähtien ollut koko ajan toiminnassa -jäseniä n. 160 -omistaa nuorisoseurantalo Soihtulan, rak. v. 1908, sekä Kotiseutumuseon monine rakennuksineen (mm. koulumuseo, talomuseo, paja ja aittoja) -seuran toiminta-ajatuksena on järjestää harrastus-, opinto- ja vapaa-ajan toimintaa kyläläisille -tällä hetkellä toimii Kyläteatteri, joka on jo 19 vuoden ajan järjestänyt kevät- ja syysiltamat näytelmineen, ruokineen ja tansseineen -kesäisin järjestetään muiden yhdistysten kanssa tori- ja kyläpäiviä -Soihtulaa vuokrataan juhliin ja tapahtumiin, yleisöä mahtuu yli 300, pöytiin saa n. 130-150 istumapaikkaa -talosta löytyy mm. kahvikupit, asetit, lasit, kahvin- ja vedenkeitin -Martat säilyttävät talolla ruoka-astiastoa ja isoa kahvinkeitintä, joita voi vuokrata -Soihtulan ullakolta löytyy vanhoja vaatteita, kenkiä, hattuja ym. vuokrattaviksi
Wallmokören r.f.
Osoite:wallmokoren(at)sangochmusik.fi
Yhteyshenkilö:Marina Silfvast (puheenjohtaja)
Sähköposti: wallmokoren@sangochmusik.fi

Naiskuoro

Liikuntayhdistykset

Lapinjärven keilaajat ry
Osoite:Amerikantie 81, 07830 Pukaro
Yhteyshenkilö:Timo Hirvola
Puhelin: 040 5583 053
Harjoitusillat keskiviikkoisin Loviisan keilahallilla. Jäsenille ohjattuja harjoituksia. Järjestetään kaamoskisoja erikoiskilpailuja, seuran mestaruuskilpailuja, jäsenten välisiä kilpailuja sekä kunnan mestaruuskilpailuja. Osallistutaan paikallissarjoihin, liiton mestaruuskilpailuihin, SM-kilpailuihin, hallin mestaruuskilpailuihin, Kymen kierrokseen sekä Seura Cupiin. Seura ottaa osaa myös haastekilpailuihin. Jäsenmaksut : liittymismaksu 10 €, jäsenmaksu 34 €, juniori 12 €, kannattajajäsen 34 € kerran vuodessa. Uusia jäseniä toivotaan.
Lapinjärven Pallo ry.
Osoite:Pussilantie 1 A 2, 07600 Myrskylä
Yhteyshenkilö:Ilkka Rönkkö
Puhelin: 050 347 2534
Sähköposti: lallu10@hotmail.com

Lapinjärven Pallo ry. on (LapPa) on salibandyyn erikoistunut urheiluseura, jonka alaisuudessa pelaa tällä hetkellä yksi miesten joukkue. Joukkue pelaa SSBL:n V-divisioonaa. Harjoitukset ovat tänä vuonna Vuorenmäen liikuntahallissa. Seura järjestää myöskin 2-3 kertaa vuodessa Artjärven kunnan kanssa salibandyturnauksia Artjärven Vuorenmäen liikuntahallissa. Jäsenmäärä noin 20. Halukkaat uudet jäsenet ovat tervetulleita.
Lapinjärven Urheilijat ry
Osoite:Anderssoninkuja 4, 07800 Lapinjärvi
Yhteyshenkilö:Maria Vickholm
Puhelin: 0408244101
Sähköposti: maria.vickholm@gmail.com

http://lapinjarvenurheilijat.net/
https://www.facebook.com/LuLi.info/

Lapinjärven Urheilijat ry on yhdistys, joka on pitänyt huolta kuntalaisten hyvinvoinnista jo vuodesta 1945 lähtien. Tällä hetkellä tarjoamme lapsille hiihto-, jalkapallo- ja slibandyharjopituksia. Aikuiset voivat harjoittaa kamppailulaji- ja lentopallotaitojaan tai tulla tehokkaaseen jumppaan. Tule mukaan ja voi hyvin! Lisätietoja: lapinjarvenurheilijat.net tai Maria Vickholm p. 040 8244 101.
Ok Orient ry.
Osoite:Pioneerintie 10, 06100 Porvoo
Yhteyshenkilö:Nina Sevelius
Puhelin: 050 367 7392
Sähköposti: nina.sevelius@okorient.fi

www.okorient.fi
Kilpailu-, kuntoilu-, aloittelijasuunnistusta Porvoon ja Loviisan-seudulla. Yhdistys on kaksikielinen. Uusi jäseniä saadaan keväisin ja alkukesäisin järjestettävien suunnistuskoulujen osanottajista. Lisätietoja löytyy kotisivulta.
Porlammin Pyry ry
Yhteyshenkilö:Tommi Hovén
Puhelin: 0400 651 688
Vuokrataan tennisvuoroja ulkokentällä Porlammilla. Kuntosali osoitteessa: Koulupolku 8, Porlammi katso myös Facebookista Kuntosali Pamaus Porlammi

Marttayhdistykset

Hindersby-Bäckby Marthaförening
Osoite:Baggkärrsvägen 99, 07850 Hindersby
Yhteyshenkilö:Margot Sjöberg
Puhelin: 040-718 4611
Sähköposti: sjobergmargot@yahoo.se

Marthat toimivat arkipäivää lähellä olevissa asioissa, työelämä, terveys, talous- ja elinkeino, kotien talous, ekologinen elämäntapa, ja kulutus. Marttafeminismi=tieto, verkosto ja valinnanvapaus. Uudet jäsenet tervetulleita
Lapinjärven Martat
Yhteyshenkilö:sihteeri Anu Kantonen
Puhelin: 0447389543
Sähköposti: rile@pp.inet.fi

Kokoontumiset kerran kuukaudessa eri teemojen merkeissä. Virkkeellistä toimintaa myös nuorille. Uudet jäsenet ovat tervetulleita. Kokoonnumme marttailtoihin luentojen, opiskelun, kotitalouskurssien ja kädentaitojen merkeissä. Martoissa on arjen mahdollisuus.
Lindkoski Marthaförening rf.
Osoite:Storbacksvägen 154, 07840 Lindkoski
Yhteyshenkilö:Sickan Nybondas
Puhelin: 0505618613
Sähköposti: sickan2612@gmail.com
Porlammin Martat
Osoite:Käkikoskentie 150, 07820 Porlammi
Yhteyshenkilö:Sihteeri Marita Paavola
Puhelin: 0400 958 034
www.porlammi.fi
Porlammin Martat on aktiivinen, noin 45 jäsenen Marttayhdistys. Järjestämme marttailtoja, retkiä, kursseja ja muita tapahtumia jäsenistön kiinnostuksen mukaan. Tapahtumamme ovat avoimia kaikille kiinnostuneille. Teemme yhteistyötä Hilda Käkikosken koulun, Porlammin muiden yhdistysten ja seurakunnan kanssa. Yhdistyksemme kaipaa uusia innostuneita jäseniä. Marttailu on mukavaa ja hyödyllistä! Tiedotamme tapahtumistamme Loviisan Sanomissa, Porlammi.fi-sivustolla sekä Porlammin kylän facebook-sivuilla.
Pukaron Martat Ry
Yhteyshenkilö:Marjatta Takkunen ja Eija Malén puh
Puhelin: 040 561 9302 , 0400 657 365
Kokoontumisia joka toinen keskiviikkoiltaisin. Ohjelmaa Martta-illoissa sekä retkiä, myyjäisiä, kursseja yms. Tiedotamme toiminnastamme Loviisan Sanomien seuratoimintapalstalla. Uusia jäseniä. Tervetuloa Marttojen monipuoliseen ja ajankohtaiseen toimintaan mukaan.

Metsästysseurat

Ingermaninkylän-Rutumin Metsästysseura
Osoite:Strandaksentie 62 07810 Ingermaninkylä
Yhteyshenkilö:Fredrik Illman
Puhelin: 040 549 7370
Sähköposti: fredrik.illman@gmail.com
Kimonkylän metsästysyhdistys
Yhteyshenkilö:Juha Seppälä
Sähköposti: seppalajuhat@gmail.com

Riistanhoito ja metsästys
Lindkoski jaktförening
Yhteyshenkilö:Jörgen Lill-Smeds
Sähköposti: jorgen.lillsmeds@gmail.com
Norrby Jaktförening
Yhteyshenkilö:Hannes Vickholm
Sähköposti: hannes.vickholm@gmail.com

Muut yleishyödylliset yhdistykset

Ampun 4H -yhdistys
Osoite:Keskustie 15, 07560 PUKKILA
Yhteyshenkilö:Hanna Simola
Puhelin: 400418761
Sähköposti: ampu@4h.fi

ampu.4h.fi
https://www.facebook.com/Ampun4h

Yhdistyksemme toimii lasten ja nuorten hyväksi Lapinjärvellä, Myrskylässä, Pukkilassa ja Orimattilassa. 4H-harrastuksessa lapsi ja nuori kasvaa kohti vastuullista ja yritteliästä aikuisuutta. Lapsen ja nuoren kehitysvaiheet huomioon ottavassa toiminnassa opitaan itse tekemällä. Toimintamuotoina on mm. kerhotoiminta leirit, kurssit ja tempaukset.
MLL Lapinjärvi - Lappträsk
Yhteyshenkilö:Sini Lamberg-Onnila puh.joht.
Puhelin: 0407642919
Sähköposti: lapinjarven.yhdistys@mll.fi

MLL Lapinjärvi - Lappträsk on aktiivinen ja virkeä yhdistys joka järjestää toimintaa kaikenikäisille lapsille ja lapsiperheille. Tavoitteenamme on elävä ja hyvinvoiva lapinjärveläisten perheiden verkosto, josta on tukea, iloa ja seuraa toisilleen arjessa ja juhlassa. Näkyvin osa toimintaamme on perhekahvilatoiminta. Perhekahvila kokoontuu maanantaisin klo 10-12 nuorisotalolla, kunnantalon takana osoitteessa Niittytie 3. Perhekahvilaan ovat kaikki tervetulleita! Perhekahvilassa tutustut paikkakunnan muihin samassa elämäntilanteessa oleviin vanhempiin ja lapset saavat ikäistään leikkiseuraa. Kahvitellaan, jutellaan, askarrellaan ja leikitään. Perhekahvilan ohjelma rakentuu kävijöiden toiveiden mukaan. Lisäksi järjestämme tapahtumia ja retkiä lapsiperheille sekä osallistumme mm. Hyvä joulumieli-lahjakorttien jakamiseen. Tervetuloa mukaan toimintaan! Perhekahvilan ohjelman sekä muun ajankohtaisen infon löydät facebooksivuiltamme MLL Lapinjärvi - Lappträsk
Pukaron kyläyhdistys
Osoite:Näsintie 12, 07830 Pukaro
Yhteyshenkilö:Mari Kähäri
Puhelin: 044-5229577
http//www.pukaro.fi
https://www.facebook.com/pages/Pukaro/110863158934481?fref=ts

Kyläyhdistys edistää asukkaidensa hyvinvointia ja viihtyvyyttä järjestämällä harrastustoimintaa ja tapahtumia. Yhdistys hallinnoi kahta kiinteistöä, Seurataloa ja Valssimyllyä. Seurataloa käytetään kokouksiin, liikunnallisiin harrastuksiin ja juhlapaikkana. Valssimylly on katettu tanssilava, jonne mahtuu 600 henkilöä. Seuratalo ja Valssimylly sijaitsevat kivenheiton päässä toisistaan soveltuen mainiosti hää- ja muiden tilaisuuksien pitopaikaksi.
Uudenmaan keliakiayhdistys ry
https://uusimaa.keliakiayhdistys.fi/
Uudenmaan keliakiayhdistys

Toimintamme tavoitteena on edistää keliakiaa ja ihokeliakiaa sairastavien sekä muiden gluteenitonta ruokavaliota tarvitsevien ja heidän läheistensä hyvinvointia.

Nuorisoseurat

Hembygdens Vänner i Lindkoski rf.
Osoite:Seuratalontanhua 28, 07840 Lindkoski
Yhteyshenkilö:Maria Lill-Smeds (pj)
Puhelin: 0407598200 (ordf./pj)
Nuorisoseuralla on 1930-luvulla valmistunut hirsirunkoinen seurojentalo Lindarås, joka on vuokrattavissa juhlatilaisuuksiin sekä kokouskäyttöön. Vuokrataan myös astioita, tuoleja ja

Lapinjärven Rintamaveteraanit ry.
Osoite:Kalliokuja 3 A 3 07800 Lapinjärvi
Yhteyshenkilö:Jouko Toropainen
Puhelin: 0500 429 859
Sähköposti: jokke.siru@gmail.com

Toimintaa: Kuukausikahvitilaisuudet, joissa mukana asiantuntijoita eri aloilta, armeijan järjestämät juhlat, erilaiset muut matkat, joulujuhla, kunnianosoitukset sankarihaudalla. Uudet kannattajajäsenet tervetulleita.