Joulukonsertti: Kajos (sello-laulu-duo)

15.12.2019 18:00 - 15.12.2019 19:00
Puoliakustinen joulukonsertti, jossa soi persoonallisesti sovitettuja lauluja Suomesta, Ruotsista ja Briteistä. Luvassa herkkiä ja villejä tunnelmia pohjoismaisilla kaiuilla ja juurevilla rytmeillä. Kajos on Sini Koskelaisen ja Susanna Syrjäläisen vahva duo, jossa soittimina käytetään sellon ja laulun lisäksi vaihdellen lyömäsoittimia, koshi-tuulikelloa sekä armenialaista duduk-puupuhallinta.
Paikka: Lapinjärven kirkko, Lapinjärventie 18, 07800 Lapinjärvi

KAJOS-YHTYEEN JÄSENET:

SINI KOSKELAINEN on Helsingissä asuva laulaja-säveltäjä-laulukouluttaja. Koskelainen työskentelee päätoimisena laulajana ja säveltäjänä kansainvälisesti menestyneessä, Emma-patsaalla palkitussa vocal folk hop Tuuletar-yhtyeessä, joka tekee innovatiivista nykykansanmusiikkia instrumentteinaan ihmisääni. Koskelaisen sävellys ’Alku’ jonka Tuuletar äänitti v. 2016 Pohjois-Carolinassa, USA:ssa, ostettiin maailmanlaajuista suosiota saaneen tv-sarjan 'Game of Thrones' traileriin. Hän esiintyi Tuulettaren kanssa Lauri Tähkän kanssa Vain elämää tv-sarjassa 2019. Koskelainen on valmistunut musiikin kandidaatiksi improvisaatio-esiintyjä-linjalta Göteborgista Högskolan för Scen och Musik-korkeakoulusta v. 2016. Lisäksi hän on kouluttautunut rytmimusiikin (jazz, populaarimusiikki, maailmanmusiikki) saralla Tanskassa sekä Suomessa. Hän on ohjannut lukuisia bändejä ja tehnyt satoja keikkoja yli 16 eri maassa. Työnantajina ovat olleet mm. Tasavallan Presidentin Kanslia, CGI, japanilainen Plankton- järjestö, Svenska Kyrkan, Unicef ja Ruotsinsuomalainen Keskusliitto (RSKL). Yhteistyökumppaneina ovat olleet esimerkiksi Lauri Tähkä, Cirko-nykysirkus, Pekko Käppi, Tsuumi Soundsystem, Pete Parkkonen, Mari Sainio, PAIAP (International platform for authentic encounterings with the audience), Vic Vem (ruotsalainen rap-tähti), Agnes Mercedes (ruotsalainen performanssitaiteilija) sekä Sallyswag (ruotsalainen maailmanmusiikin yhtye).
www.sinikoskelainen.com

 

Susanna Syrjäläinen on lappeenrantalais-helsinkiläinen sellisti. Hän valmistui musiikin maisteriksi Sibelius-Akatemiasta syksyllä 2017. Susanna on toiminut aktiivisesti erilaisissa kamarimusiikkiyhtyeissä, orkesterimuusikkona (mm. Joensuun ja Lappeenrannan kaupunginorkestereissa), sellonsoitonopettajana, teatterimuusikkona (mm. Lappeenrannan kaupunginteatterin musiikkinäytelmä Kekkosessa ja Myrskyluodon Maija -musikaalissa), sekä kevyen musiikin yhtyeissä soittaen ja laulaen. Hän on esiintynyt kahdesti Lappeenrannan kaupunginorkesterin solistina. Susanna on soittanut useilla eri festivaaleilla (esim. Ravello festival Italiassa, What ever Works -nykymusiikkifestivaali, Rootsinpyhtää -bluegrassfestivaali, rockfestivaali Ilosaarirock ja FLOW-festival) ja kuuluu lappeenrantalaisen kamarimusiikkifestivaali Elosoiton työryhmään. Hän on tehnyt jousisovituksia mm. Iisa -artistille. Susanna julkaisee oman sooloprojektinsa SUSANNA esikoisalbumin keväällä 2020.
www.susannasyrjalainen.com

 

Kuuntele: https://m.soundcloud.com/kajosband
Lisätietoja: www.facebook.com/kajosband

Järjestäjä: Agricolan suomalainen seurakunta
Vapaa pääsy!

Lähettäjä
D Lindfors
09.12.2019
Viimeksi muokattu
11.12.2019